Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zangworkshop Matthäus Passion

11 februari 2023 @ 13:30 - 16:00

€10

Hou je van Bachs Matthäus Passion en wil je vooral ook zélf wel ‘es een aantal koordelen zingen? Doe dan mee met de Zangworkshop Matthäus Passion. Je gaat bijvoorbeeld het beroemde O Haupt voll Blut und Wunden zingen, het tedere Herzliebster Jesu en het vurige Sind Blitze und Donner.

De workshop wordt georganiseerd door Vocaal Ensemble Ex Arte, dat de Matthäus Passion ieder jaar op Goede Vrijdag uitvoert, op uitnodiging van de Stichting Paaspopklassiek in de ‘kathedraal van de Achterhoek’ in Zieuwent. Volgens dirigent Emile Engel, die de workshop leidt, moet dit stuk over het lijden van Christus niet zwaar maar juist licht en transparant klinken. Maar hoe zorg je daarvoor als zanger? En hoe kun je ook de moeilijke passages makkelijk laten klinken? In de workshop leer je met welke zangtechnieken je dit kunt bereiken.

Aanmelding: geef je op via www.exarte.nl. De koorstukken die in de workshop aan bod komen, dienen thuis zelfstandig ingestudeerd te worden. Na opgave wordt de bladmuziek toegestuurd.

 

Prijs: € 10,– (t/m 21 jaar €5,- )

Gegevens

Datum:
11 februari 2023
Tijd:
13:30 - 16:00
Kosten:
€10
Evenement Categorie:
Site:
http://www.exarte.nl

Organisator

Ex Arte
Telefoon
0615102331
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Roef
Pastoor Geertmanstraat 17
Enschede, 7535 BZ
+ Google Maps
Scroll naar boven