Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NoaberPodium 2023

5 november 2023 @ 12:00 - 16:30

Zondag 5 november 2023 van 12:00 tot 16:15 uur wordt voor de allereerste keer het NoaberPodium georganiseerd!

Een initiatief van de CultuurNoabers om verschillende cultuurverenigingen/groepen de mogelijkheid te geven om aan elkaar te laten zien wat ze kunnen. Het wordt een middag vol cultuur, plezier en samenwerking.

Plaats: De Veldmaat 5, De Vrijhof, op de campus van de universiteit.

We hebben hier twee zalen (Agora en Audiozaal) en het theatercafé tot onze beschikking, waarin we alle drie zo veel mogelijk cultuur willen laten zien!

Programma:

  • 12:00 – 12:30 : Inloop met koffie, thee en live muziek!
  • 12:30 – 13:00 : Muzikale opening met alle deelnemers: de introductie van de rode draad.
  • 13:00 – 16:00 : Culturele optredens in 2 zalen en het theatercafé. Iedereen die zich opgeeft krijgt een blok van (maximaal) 45 minuten, dit is inclusief op en af.
  • 16:00 – 16:15 : Muzikale afsluiting met alle deelnemers.

Publiek

Tijdens deze middag zijn jullie vooral elkaars publiek. Gezien de vele groepen die meedoen hebben we niet heel veel ruimte voor een groot extern publiek, en zullen de middag dus ook niet op die manier promoten. Wel mogen jullie vrienden en familie meenemen als je dat leuk lijkt, in principe is er vrije en gratis toegang voor iedereen. De hele middag heeft hierdoor een heel open karakter, iedereen kan even binnenlopen!

Wij kijken uit naar zondag 5 november en hopen dat dit een terugkerend evenement kan worden. Er is zo veel, en zo veel verschillende cultuur in Enschede, en hier kun je dat meemaken! Het leuke van deze middag is dat iedereen welkom is, gezelligheid en samenwerking centraal staan en dat door verschillende optredens met dezelfde rode draad zowel de diversiteit als de saamhorigheid van de cultuur in Enschede benadrukt wordt. Wij hebben er zin in!

Wil jij meedoen? Graag! Dat kan nog….. 

Iedereen kan meedoen! Vooral in het theatercafé zijn nog meerdere plekken beschikbaar en ook in de grote zalen zijn nog plekken beschikbaar! Elke vorm van cultuur is welkom.

Het thema van deze dag is een ‘rode draad’: iets wat in elk optreden terugkomt. Voor deze dag zal dit het nummer ‘Happy Together’ zijn (link), iets wat fantastisch past bij een dag als dit. Je mag dit op elke manier in je optreden verwerken als je maar wilt, wees creatief! We zijn erg benieuwd naar alle manieren waarop dit terugkomt in elk optreden. Bij de bevestiging ontvang je ook de bladmuziek en tekst die je eventueel kan gebruiken. ‘Happy together’ wordt ook in de gezamenlijke opening opgepakt.

Vanuit de organisatie is materiaal beschikbaar: denk aan geluidsinstallatie, stoelen, piano, praktikabels en meer in overleg. We kunnen niet alles garanderen omdat er in andere zalen ook wat nodig kan zijn, laat daarom duidelijk weten wat je van ons verwacht!

Verwachtingen en vergoeding

Wij verwachten alleen maar dat jullie aanwezig zijn van 12:00 tot 16:15 uur en na de tijd een kort evaluatieformulier invullen. Als dank krijgt iedere groep die meedoet hierna een vergoeding van € 100,-.

Aanmelden kan via het volgende formulier:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSegJK-4OqcOgfFoQdhvKDxh5MkC_7lnZWgrXrYxFL2rWvlorQ/viewform

Voor vragen: event@cultuurnoabers.nl

 

Gegevens

Datum:
5 november 2023
Tijd:
12:00 - 16:30
Evenement Categorie:
Site:
https://cultuurnoabers.nl/noaberpodium2023/

Organisator

CultuurNoabers
E-mail
event@cultuurnoabers.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Vrijhof – Universiteit Twente
De Veldmaat 5
Enschede, Overijssel 7522 NM Nederland
+ Google Maps
Scroll naar boven